Nieuws van Nissan

RSS Nissan nieuws

 • Nieuwe Nissan QASHQAI: flinke upgrade voor design, technologie en prestaties 23 juni 2017
  De Nissan QASHQAI is op vier fronten verbeterd en gewijzigd. Het aangescherpte design is nog tijdlozer. Het interieur oogt kwalitatief hoogwaardiger. De prestaties zijn verbeterd en Nissan heeft nieuwe intelligente mobiliteitstechnologie toegevoegd.
 • Nieuwe Nissan X-TRAIL: ’s werelds bestverkochte SUV tilt kwaliteitsbeleving naar hoger niveau 23 juni 2017
  De Nissan X-TRAIL is op talloze punten vernieuwd. De algehele kwaliteit en verfijning is van nog hoger niveau. De bestverkochte SUV ter wereld oogt robuuster, moderner en is direct herkenbaar als Nissans topmodel onder de Crossovers. Het interieur wordt gekenmerkt door de verhoogde kwaliteitsbeleving, nieuwe features en innovatieve technologie die inzittenden nog meer veiligheid bieden.
 • Nieuwe Nissan LEAF met ProPILOT met autonome rijfuncties 22 juni 2017
  De innovatieve ProPILOT technologie van Nissan komt ook beschikbaar voor de nieuwe generatie LEAF. Dit geavanceerde systeem is een stap op weg naar een hoger niveau van autonoom rijden. Op dit moment kan ProPILOT het sturen, accelereren en remmen op de snelweg overnemen. Inschakelen gaat met behulp van een schakelaar op het stuurwiel.
 • Champions League-trofee bijna afgeleverd bij verkeerde stadion 6 juni 2017
  Voetbalfans zijn op dagen waarop een UEFA Champions League-wedstrijd wordt gespeeld ‘too excited’, ofwel te opgewonden, om zich op iets anders dan de grote wedstrijd te concentreren.
 • Nieuw hoofdstuk van successtory Nissan X-TRAIL is begonnen 2 juni 2017
  De Nissan X-TRAIL is ’s werelds best verkopende SUV en het UEFA Champions League-toernooi is het grootste jaarlijks terugkerende sportevenement ter wereld. Wat is dan een betere gelegenheid om het volgende hoofdstuk in de successtory van de X-TRAIL te beginnen dan een exclusief evenement enkele uren vóór de UEFA Champions League-finale?
 • Gratis zomercheck en kans op zomercheque 1 juni 2017
  De Nederlandse Nissan-dealers houden van 1 juni tot en met 31 juli 2017 een grandioze Zomercampagne met veel voordeel en kans op prachtige prijzen. Tijdens de campagneweken kunnen Nissan-rijders hun auto optimaal laten voorbereiden op de zomer en maken zij kans op het winnen van een cheque van € 2.000,-.