Nieuws van Nissan

RSS Nissan nieuws

 • Dubbel feest bij Automobielbedrijf Leendert van den Born 15 december 2017
  Automobielbedrijf Leendert van den Born bestaat vijftig jaar en viert dat met de opening van een nieuwe vestiging in Tilburg.
 • Extra sportieve looks voor Nissan Micra N-Line en JUKE N-Line 29 november 2017
  Nissan presenteert een speciale uitvoering van de Nissan Micra en JUKE. De sportief uitgevoerde limited editions dragen het label N-Line. Ze zijn zonder meerprijs ten opzichte van de N-Connecta-uitvoering voorzien van extra’s in de opvallende kleur NISMO-rood.
 • Crowdfunding Nissan Zonnedak al op 100% van doelstelling 22 november 2017
  Het grootste collectieve zonnedak van Nederland op het Nissan Motor Parts Center in Amsterdam trekt geweldig veel belangstelling. De crowdfundingactie leverde in slechts twee dagen tijd de beoogde 500.000 euro op.
 • Kans op nieuwe Nissan Micra met Nissan Wintercheck 22 november 2017
  Nissan-rijders kunnen vanaf 25 november bij de Nissan-dealer terecht voor de jaarlijkse Nissan Wintercheck. Daarmee maken zij ook kans op een nieuwe Nissan MICRA. De Nissan Wintercheck loopt tot 31 december 2017.
 • Nieuwe Nissan LEAF wint belangrijke innovatieprijs 10 november 2017
  Nog voor de marktintroductie heeft de nieuwe Nissan LEAF al zijn eerste internationale prijs te pakken. Het is de ‘CES Best of Innovation award’, toegekend door de Consumer Technology Association. Elk jaar bekroont deze Amerikaanse organisatie baanbrekende producten en technologie met innovatieprijzen in de aanloop naar de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas.
 • Nissan realiseert grootste collectieve zonnedak van Nederland 6 november 2017
  Het Nissan Motor Parts Center in Amsterdam is begonnen met de aanleg van het grootste collectieve zonnedak van Nederland. Het gaat om 8.911 panelen die per jaar 2,7 miljoen kWh kunnen opwekken. Een deel van het project wordt door crowdfunding via ZonnepanelenDelen gefinancierd.