Nieuws van Nissan

RSS Nissan nieuws

 • Met controller bediende Nissan GT-R raast met 210 km/u over circuit 11 oktober 2017
  Nissan presenteerde op het circuit van Silverstone de ultieme op afstand bestuurbare auto voor videogamers: de Nissan GT-R /C. Deze unieke auto wordt volledig bediend met een PlayStation®4 DualShock®4-controller en is ontwikkeld ter gelegenheid van de lancering van Gran Turismo Sport op 18 oktober a.s. en Nissans 20-jarige betrokkenheid bij de Gran Turismo-videogames.
 • Nissan Nederland benoemt Goshi Cheragwandi tot Sales Director 5 oktober 2017
  Nissan heeft Goshi Cheragwandi aangesteld als Sales Director. Zij wordt daarmee verantwoordelijk voor Sales in Nederland als opvolger van Tjalling Hollander. Hollander treedt in dienst bij Nissan Automotive Europe in de functie van Sales Manager Independent Markets.
 • Nederlands debuut voor Nissan LEAF 40 kWh op Taxi Expo 4 oktober 2017
  De compleet nieuwe, 100% elektrische Nissan LEAF beleeft zijn Nederlandse publieksdebuut tijdens Taxi Expo, de taxivakbeurs op 12 oktober in Houten. De nieuwe generatie van de Nissan LEAF heeft dankzij de 40 kWh batterij een bereik van 378 kilometer (NEDC), wat hem bij uitstek geschikt maakt als taxi. De prijzen voor de introductie-uitvoering beginnen bij […]
 • Nissan presenteert e-NV200 met grote 40 kWh-batterij op Bestelauto Expo 3 oktober 2017
  Nissan presenteert op de Bestelauto Expo de e-NV200 met nieuwe 40 kWh-batterij. Hierdoor groeit het bereik van de emissievrije bestelauto tot 280 kilometer (NEDC). De vernieuwde uitvoering is Nissans antwoord op de sterk groeiende aandacht voor schone en stille distributie in stedelijke gebieden.
 • Nissan introduceert LEAF 2.ZERO EDITION voor 34.990 euro 2 oktober 2017
  Nissan start de verkoop van de nieuwe LEAF met een speciale introductieversie, de LEAF 2.ZERO EDITION. Deze zeer complete uitvoering kost 34.990 euro. Vanaf 2 oktober is de auto te bestellen. De levering start in februari 2018.
 • Wereldpremière Nissan e-NV200 met grotere actieradius 2 oktober 2017
  Nissan, wereldwijd de toonaangevende fabrikant van elektrisch aangedreven voertuigen, introduceert een versie van de elektrische e-NV200 bestelauto en Evalia personenwagen die verder rijdt op een volle accu dan ooit tevoren.